View Single Post
Old 05-23-2007, 21:08
BimmBimm's Avatar
BimmBimm BimmBimm is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
A felvetés első felével nem értek egyet, a segítség témákban, a nem Hódítós témákban stb nyugodtan indíthasson (egyelőre) bárki új topicokat, nem hiszem, hogy nagyon zavaróak lennének.

A követlező fejlesztésekre előkészülve nézegettem most a javaslatok témát, és hát bizony erősen 6 oldalasra duzzadt már, úgyhogy azzal viszont azt hiszem egyet kell, hogy értsek, hogy az új javaslat tételéhez bizonyos feltételeknek feleljen meg mindenki, aki erre vetemedik.

A mai fórumfrissítés alkalmával létrehoztam egy új felhasználói csoportot, ahova azok a fórumozók kerülnek be, akik már legalább 30 napja tagjai a fórumnak, legalább 50 hozzászólással rendelkeznek, és legalább 20-as elismertségük van. (A 2 zöld kockához 100-as elismertség kell.)

Ebbe a csoportba automatikusan bekerül mindenki, aki a fenti feltételeket teljesíti.

Egyelőre ennek a csoportnak az egyetnek "kiváltsága", hogy a 10 privát üzenet hely helyett 50-et kapnak. Azonban az új megbeszélések téma nyitását is hamarosan tervezem ehhez kötni, hogy elsősorban olyan emberektől szülessenek javaslatok, akik már egy ideje használják a fórumot, és remélhetőleg el is olvasták egyes részeit, valamint tisztában vannak annak működésével.
Ezzel én teljesen egyet értek, így azért már csökkenének az "érdekes" javaslatok

BimmBimm (#233333)

Éplista számító
Reply With Quote
Sponsored Links