Thread: Testépités
View Single Post
Old 03-06-2006, 13:17
G.O.D.'s Avatar
G.O.D. G.O.D. is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwen
2 élsportoló pasim is volt. Egyik sem koxolt, mivel röpülne a klubjától azonnal, meg különben is ők erre tették fel az életüket, nem a csalásra.
Rájuk nézve sértő, h ilyet feltételezel a profi sportolókról.

Nem megyek konditerembe súlyokat emelgetni. Elég nekem a spining meg a tenisz, attól is szép szálkás lesz a combim és izmos a fenekem. :P
Én, nb1-b-ben kosárlabdáztam, megye3-ban fociztam. Miért ne koxolnának az élsportolók? Könyörgöm Arwen kisasszony!!! Hány sprinter, nehézatléta, úszó bukik meg a teszten??? Nézd meg az Amerikai sprintereket! Olyan szálkásak, hogy ilyen izmot nem lehet kox nélkül felépiteni. Nemtom hallottál- e már a növekedési hormonról, az igf-ről (nem tudom jól irtam-e). A mindenttudás egyeteme c. sorozatban (ami az m1-en szokott menni) Részletesen elmondta a professzor, hogy az utolsó két olimpián miket szedtek az atléták, és milyen trükkök vannak lebukás ellen... A magyar nehézatléták oxandrolonnal buktak le. Az egy olyan anyag amit már én sem szivesen döfnék magamba, mert vannak ezerszer jobb és tisztább szteroidok mint az. Nem beszélve a pisicseréről, esetleg a teljes vércseréről... Az hogy volt 2 pasid aki nem koxolt az egy dolog. Bár szerintem elég nehezen elképzelhető... Lehet, hogy csak te nem vetted észre, mert nem előtted csinálják (csinálták) Persze ez nem rágalom, csak egy lehetséges változat... Minden tiszteletem, ha tényleg tiszták voltak.
Tudod hány embertől hallottam, hogy ,,én tiszta vagyok, és soha sem fogok cuccozni,, ? (ha annyi ezresem lenne akkor enyém lenne a Microsoft az egész pereputtyával együtt ki is vonulnék vele a piacról és inkább asztallábakat gyártanék ) Bementem utána a tusolóba és véres volt a csempe... stb.
Itt nem a szteroidokon van a hangsúly, hanem azon, hogy mind jobbak akarunk lenni és ezért mit vagyunk hajlandóak megtenni... (szerintem)
Van olyan élsportoló aki bevállalta, hogy nem lehet gyereke, csak legyen meg neki az olimpiai arany... Én azt mondom a testépités is legalább ugyanolyan sport, mint a sprint, vagy a tenisz... Lehet tisztán is csinálni, de sajna, ha akarsz ,,valaki lenni,, és erre felteszed az életed, akkor olyan dolgokhoz kell nyúlnod ami nem megengedett...
Én azért járok le edzeni, mert ezt érzem, nekem ez okoz örömöt, mint neked a tenisz, vagy a futás. Nem azért járok le mert én akarok lenni a Mr Olimpia.. Először csak a csajok miatt kezdtem el, mint az emberek nagy része, de megragadott ez az egész, a maga tisztaságával és puritán eleganciájával... Nincs annál jobb érzés amikor meg tudod tenni azt amit elhatároztál, eléred azt amiért naponta 2 órákat keményen edzezel. (szteroiddal vagy anélkül)
Akárhogy is csűrjük-csavarjuk a dolgokat igenis megfordulnak utánunk a lányok, mert sokkal szebb esztékikailag egy férfi, vagy egy nő, ha nics rajta 10-20kiló zsir. (te is szálkás vagy, nem hiszem, hogy nem zavarna ha mondjuk 80kiló lennél)
Én 56 kilóról kezdtem, és most 4év elteltével vagyok 85kiló. Van rajtam 1-2kiló zsir de istenem... Most kezdem a felkészülést
Szóvak Kisasszony Érts meg minket is és amikor elitélsz valakit, vagy valamit akkor előtte alaposan nézz utána a szakirodalomban.
Remélem nem volt sértő a modorom :-)
Jó sportolást neked is...
G.O.D.
Reply With Quote