Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nem fordítottam le Lyrát és pláne nem töröltem orit.
|
Nem a ragozasba kell belekotni, szerencsere a klanvezered tudott egyenes valaszt adni, es felvallalni, ami tortent, es olyan dolgokat osztott meg velunk, amit lehet, mas eltitkolt volna....
Quote:
Originally Posted by Ven
Kedves Awryl, tudod ez a jelenlegi klán egy 1300 hekis oriból indult, és sok mindent a saját kárán tapasztalt/tapasztal még most is. Kérdésedre válaszolva igen, amatőr húzás volt Lyrát leküldeni (és ő maga fordította le az oriját), és uakkora hülyeség volt a másik ori tulajával töröltetni a másikat... és igen azt hittük/hittem, hogy akkor alulról csapódunk és ezt a kockázatot bevállaltuk, mert mi se 6000 hekis foglalásra számoltunk. Amúgy meg grat. érte, kár hogy nem tudtuk, mikor kell bontani... legközelebb már tudni fogjuk.
|
Ezt en is sajnalom, hogy Lyranak emiatt fordulnia kellett, ha amugy nem tervezte volna...
De en egy ilyen mervu tamadas elott, ha vmiben nem vagyok biztos, tajekozodtam volna, es nem Fegya "nem logikus" ervere tamaszkodtam volna...
Szerintem ilyen kerdesben meg en is szivesen segitettem volna, vagy barki, akinek van tapasztalata klanutesben... (nekem pl alig van, de ezt azert meg tudom)
Mindenesetre maximalis gratulacio Arwylnak, a "hienezas" kivedeseert pedig kulon gratulacio, szepen csinaltad!
ps: ha a sereginditaskor forditottatok volna Lyrat/toroltetek volna a masikat, azzal tuti nyerok lettetek volna!