Thread: Sérelmeink
View Single Post
Old 05-22-2007, 16:31
Batu's Avatar
Batu Batu is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by invisible View Post
Szuper....
Örülök, hogy van aki a topicot saját fényezésére szeretné fordítani de ez a tényeken nem változtat hogy az a fény csak délibáb és soha nem létezett.
Mindenesetke kábításnak aranyos de a tényeken nem változtat és nem módosítja az árulás tényét
Szóval hajrá, próbáld csak fényezni a nemlétező becsületed batu mert ráfér a fényezés.
Legalább valamennyire megpróbálod magad meggyőzni arról hogy cserbenhagytad a szövetségeseid!!!
Még jó hogy van pár barátod akik a nem létező dolgot is vélik eszükbejutni.
Az ilyen késői felismerés mindig meggyőző tud lenni
Remélem a berozsdásodott becsületeden sikerűl kicsit fényezned, mind addig amíg valaki ujra ki nem ismer és talán egyszer majd épp így a szemedbe mondja hogy hazug és becstelen vagy.....
Látod én megmondom válalva a kockázatot, hogy tán igaz szavaimért a hódítóból is tiltanak örökre.
Pedig elhiheted kedves játékom mert mikor még éltek a szüleim rengeted vipet öltem bele.
De nekem akkor is fontosabb a becsületem és az igazság, az hogy elmondjam te a szövetség szégyene voltál mert elárultad...
Gyáva alak voltál mert féltetted a tekercseid!!!!!!!!!!
Az ilyen embert semmire sem becsülöm, akinek fontosabb a saját érdeke mint a szövetségesei....
Na most már legalább van mit fényezned!
Hajrá láss hozzá

Sem a becsülésedre, sem a sértegetésedre nincs szükségem, ezért kérlek ne is tedd ezt! Nem akarok vitázni veled, de sajnos nem tudom szó nélkül hagyni. Akinek kellett már bizonyítottam, szerencsére te nem tartozol sem klántársaim ,sem szövettségeseim közé. Kérlek ezentúl mellőzd a velem kapcsolatos hozzászólásokat! További jó játékot kívánok!