Thread: Sérelmeink
View Single Post
Old 05-21-2007, 22:44
dumdum's Avatar
dumdum dumdum is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by invisible View Post
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....

Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja...
Reply With Quote