Quote:
Originally Posted by invisible
Ha az vagy akire gondokok akkor a kijelentésem okát meg is indokoltam azzal hogy mikor szöviztünk megigérted mindenbe támogatsz majd amikor segítséget kértem egy ori ellen tőled mint szövitársamtól te elmondtad a véleményed és hátatfordítottál nekem és a szövinek s nem segítettél.
Ugye így volt????
Nos akkor már meg is indokoltam az akkori kijelentésem....
Ha valaki megigéri a szövi társának, hogy segít a bajban és segít összetartani a szövit majd utánna ezt a szavát megszegi akkor vajon minek nevezzem???
Ha már felvetetted ezt a témát itt akor, hogy mások is lássák miről van szó a másik dolog ez volt: szöviben mindenki mindenét 50% -ra állította, hogy ha baj van akkor bár ki tudjon a másiknak a maximálisan segíteni.
Szóltam, hogy légyszives te is tedd ezt.
Te nemet mondtál és egyedül te húztál ki a szöviből, pedig megigérted segítesz összetartani a szövit és csak ezért léptem be a szövibe mert mindenbe számítottam rád.
Hát cserben hagytál és megszegted az adott szavad!
Ha nem így volt javits ki....
|
Batuval elég rég játszok eggyüt.(Talán még énis lehet hogy ott voltam abban a szöviben.Ki tudja...)De az idők folyamán megismertem őt.Sokmindenben eggyütt voltunk,sokmindent lehet mondani róla,de azt hogy nem tartja a szavát azt nem!!!Egyenes, öszinte ember( nem akarlak fényezni Batu)és soha nem hadja cserben a társait!Viszont a fafejüséget nem igazán tolerálja...