Thread: Testépités
View Single Post
Old 03-06-2006, 10:37
Apa Apa is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 99%

üdv gyurosok
nem voltam pár napot, jo sokat kellett böngésznem.
God, ne huzzd fel magad felesleges.amugy: zima, a testépitő sportnak is van olimpiája, de lnyegtelen, ugyanugy mint az erős embereknek.
ha valaki koxol és nem edz rá keményen csak ocsmányul vizesedik puffad, és hizik. aki nincs tisztában a dolgok menetével arra felesleges szot vesztegetni.
az mellett anyagi függvényben lehet ugy koxolni hogy nem igazán megy az egészség kárára.( vesevédő, májvédő, stb)
senki nem ajánlgatta a koxolást, csupán mint emlitette vki ,nem vunk egyformák, és ez 1 irány volt azügyben ha annyira hizni akar valaki. azt hogy kerüld a fölös mozgást , én irtam, de hangsulyozom DE ,csakis és kizárolag kemény edzés után, és a hizás érdekében.....
persze 1szerűbb kiforgatni az ember szavait ha valaki kötekedni akar.
másrészt evvel az erővel erősen meglehetne szűrni az olimpiai sportokat szerintem. minek vannak dijugratok , gátfutok, stb ( hagy ne soroljam)
amikor ők csak, és CSAK abban jok. TEHÁT?
mi gyurosok maradunk semmire valo léhűtő szarjankok, akik csak a karjukat növestgetik.
mellesleg egészségvédésre ugyanolyan megfelelő mint bármi más, de nem vagyok hajlando ezt olyannal megvitatni, aki term közelébe se járt.
amikor az ember kinyomja azt a sulyt amiről gondolni sem merte hogy valamikor meglesz, azaz érzés feledtet minden egyéb besülést meghuzodást meg ilyeneket. jaaa volt 1 haverom ő siofokon sakkozott. mellesleg kinnt a strandon ahol 40 kilo volt 1 paraszt (gyalog), képzeld mire kirájnővel átszaladt a pályán, és mattot adott
Reply With Quote