Quote:
Originally Posted by Batu
Sértett hiúság?? Senki katonájával nem támadtál még? Régóta játszol? Személyes háború? Kitalálok bármit is?
Ne haragudj, de kinevetteted magad! Részemről vita befejezve. Csak zavart, hogy folyamatosan tobzódsz itt a fórumon és tudom, hogy te sem vagy teljesen egyenes.Elnézést, hogy itt "legyezgettem a hiúságom". Legyezgessük akkor a tiedet. Úgy sajnállak! Cuna báci gonocat mondott? Verjük el a fenekét!
(Elnézést mindenkitől,de allergiás vagyok arra, hogy hazugnak neveznek)
|
Kedves Cuna báci, ha már így nevezted magad, sose mondtam, hogy nekem nincs hibám, hisz olyan ember nincs is aki nem hibázik, csak azt mondtam hogy én bevállalom a hibám és nem azzal próbálom leplezni hogy elferdítem a dolgokat.
Na ezeket nem is a vita folytatásának szántam, hiszen nem is teszek emkítést semmi vita dologról, csak azért írtam le hogy gongold át ha én bár kit is ki akartam volna használni a játék során akkor vajon miért töröltem volna az orim és miért léptem volna ki nyomtalanul???
Látod semmi érdek nem fűzött ahoz amire megpróbáltál célozgatni.
Mint sokszor leírtam nekem ez egy kedves játék és nem több.
Én nem feszegettem a kettőnk közt lezajlott eseményeket sem mert nem tartottam másnak mint egy apró összezördülésnek a játékban. Te azonban nem birtad lenyelni és megpróbáltál most visszavágni ennyi idő után.
Sajnálom hogy ez ilyen mély nyomot hagyott benned, hogy te mint öreg bölcs nem tudtad érvényesíteni az akaratod egy tini lány felett.
Bocsi, de én ilyen vagyok, hogy van önnáló akaratom és nem akarom másokra rákényszeríteni hanem inkább hagyom a dolgot.
Bocsi még egyszer...