Quote:
Originally Posted by Remedy
Na nezzuk. Tapasztalatod van Norb, ez vitathatatlan. De az pl nekem is van, megse jelent semmit
Egyreszt nem ertem, hogy mit irsz, masreszt logikai bukfencek vannak benne.
Epp azert nincsenek lovak segiteni az oridban, mert folyamatosan uton vannak a lovaid -> nincs otthon lo -> 0-nak a 10%-a is 0.
De gondolj bele abba, hogy tavolba nezel, es epp otthon vannak a lovaid, latod, hogy jonnek feled, es meg idod is van segitseget kerni, de mar tamadni nem. Mindjart lesz lo az oridban segiteni. A jatekidot, mint befolyasolo tenyezot, nem vagom miert keverted bele ebbe. Tehat ervnek nem igazan tudom elfogadni, vagy megerteni se...
Mi is pontosan az ellenerved? Miert elfogadhatatlan, hogy vki a lovainak a segitseget a vedekezeshez, vagy az ijai segitseget a tamadashoz 0-ra allitsa? Milyen hatranya lesz ebbol barkinek is?
Ha lehet, azt se keverjetek bele, hogy kezdo ez meg az, aki nem ugy allitja be a segitseget, ahogy szeretnem, az nem lesz a szovim sokaig, errol ennyit. 
|
1. érvem
sztem a lovak nem mennek védekezni segíteni annál, akinek elemi technikai tudása van, előbb támadok, aztán kérek segítséget, ha az ellen olyan balfék, hogy nem indít pontosan
ha valaki előre - távolnézés nélkül - kér segítséget, az hibásan játszik, ha lovakat tart, az ilyen játszon elitekkel
2.
ahogy rátapintottál, az ijászoknál is értelmetlen a segítség 10%-ra való állítása (támadásnál), nem beszélve a védők, támadókról, vagyis ezen az alapon bármely egységet 0-50% között kéne változtatni, miért pont a lovakról van szó, amik nem is védekeznek a 2 pontjukkal olyan nagyon rosszul?
nos, az én véleményem szerint a szövetség kötelez is, ha vki szövetség tagja, akkor kell minimális szövisegítség értéknek lennie, a 10% nagyon is alacsony