View Single Post
Old 05-20-2007, 19:47
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
hogy kinek mennyi a tapasztalata, annak előbb nézz utána

ismétlem magamat, nem muszáj lóval játszani, aki nem ért hozzá
jobb napokon mindhárom orim folyamatosan seregeket küld, és mégsincsenek az orikban lovak segíteni
akinek nincs játékideje, annak öngyilkosság lovakkal játszani, mindegy hány %-ra állítgatja a segítséget, tehát sztem a javaslat értelmetlen
és továbbra is számomra elvileg elfogathatatlan a 0%-os segítség
Na nezzuk. Tapasztalatod van Norb, ez vitathatatlan. De az pl nekem is van, megse jelent semmit
Egyreszt nem ertem, hogy mit irsz, masreszt logikai bukfencek vannak benne.
Epp azert nincsenek lovak segiteni az oridban, mert folyamatosan uton vannak a lovaid -> nincs otthon lo -> 0-nak a 10%-a is 0.
De gondolj bele abba, hogy tavolba nezel, es epp otthon vannak a lovaid, latod, hogy jonnek feled, es meg idod is van segitseget kerni, de mar tamadni nem. Mindjart lesz lo az oridban segiteni. A jatekidot, mint befolyasolo tenyezot, nem vagom miert keverted bele ebbe. Tehat ervnek nem igazan tudom elfogadni, vagy megerteni se...
Mi is pontosan az ellenerved? Miert elfogadhatatlan, hogy vki a lovainak a segitseget a vedekezeshez, vagy az ijai segitseget a tamadashoz 0-ra allitsa? Milyen hatranya lesz ebbol barkinek is?
Ha lehet, azt se keverjetek bele, hogy kezdo ez meg az, aki nem ugy allitja be a segitseget, ahogy szeretnem, az nem lesz a szovim sokaig, errol ennyit.