View Single Post
Old 05-20-2007, 15:25
sasa sasa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Igazság szerint én az ilyen topicokat ahol döntés közeli megbeszlések folynak esetleg anonimmá is tenném....
Nem látom sok értelmét az anonimitásnak. A net már maga egy álarc, miért kellene még egy? pl engem eddig se nagyon befolyásolt, hogy kik írnak ebbe, vagy abba a témába. Az tényleg előfordul, hogy x meglátja y-t egy témában és rögvest el kezdenek offolni. (asszem szereztem néhány rossz pontot...) Ezt kivédené a névtelenség, de mást nemigazán.

Továbbra is azt gondolom, hogy az érdemi vitákat követhetőbbé és átláthatóbbá kell tenni.
*az álarcos diskurzus lehet, hogy visszavesz a nem oda illő hsz-ek számából (ennyi önkontroll mindenkiben lehetne)
*az időkorlátos javaslatok eddig nem tetszenek nekem se, ha egy téma véget ér, akkor véget ér
*a beírás korlátozás meg mintha fórum ellenes lenne. pl lehet van egy egzakt véleményem, de két nap múlva leesik, hogy az minden, csak nem reális. és a hszeim meg elfogytak. ha utólag javítgat mindenki, akkor az inkább lesz egy hirdetőújság, mint vita.

A súgóshoz hasonló értelmetlenségek, meg remélem hamar eltűnnek. Az ilyet be kell zárni mihamarabb. És itt el is érkeztem a topic nyitás problémaköréhez. Ehhez viszont jelenleg nincs épkézláb gondolatom

Last edited by sasa; 05-20-2007 at 15:29..
Reply With Quote