View Single Post
Old 05-18-2007, 19:20
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Na ienkor tudok falra mászni ... mi az hogy 5-ösön fölösleges a törpincs ?? ezt most miért mondod ?? vagy valahol szabályban le van fektetve hogy a 2 és 1 szinten kivül mondjuk tilos az alábbi fajokat választani ???? Törpe , Ork ELF csak és kizárolag Gnom és oriás ?? hol van ez leirva ????
Csak a tapasztalatomat irtam le 5-ös szinten hogy törpével vagyok és fel nem foghatom hogy a nyersanyagárak a béka valaga alatt vannak már nem tud lopni semmit azt akkor is viszi a 2 aranyért vehetö runát....Engem már ne zavar a lopásuk de az annál jobban ha kijelentik hogy pl 5-ös Fölösleges a törpe játsz gnommal vagy oriással..ez inkább zavaró mert az uj játékosokat tévutra vezetheted..Azt akkor az 5-ös szinten a 4-es szinten nem játszik semmien más fajjal csak oriással, meg gnommal..Kinek lessz ez jó ????

csak akkor kell óriással/gnómmal játszani ha aggaszt a tekilopás
azért mondják, hogy fölösleges, mert a csoport körülményei következtében lett az
de ha nem zavar a tekercslopás, jól el lehet lenni törpével, meg orkkal is, mind2-nek haznos, hogy elős 2 helyen állnak az 1 barakkra levetített támadóerőben
Reply With Quote