View Single Post
Old 03-05-2006, 19:10
drhb
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2
Szeretek számolgatni! Tehát számoljunk:
Én is emberrel számoltam, de nem tudóssal, és a teki 60%-ának elvesztésével. A 30%-hoz kell 4650 teki, a kopásvédelem miatt kell legyen az oriban 4895 teki. a lopás után marad 1958 teki, ami 19%-os szint, a katonák úgy 8,5%-kal gyengülnek, és ilyen arányban csökken a férőhely, valamint, az eredetileg 99%-os foglalkoztatottság miatt leáll az épületek 7,5%-a. Ez így összeszorozva 22,5% veszteség, tehát a múltkor elszámoltam magam...
A mondadód 2. felével majdnem teljesen egyetértek, a kivétel a gnómok varija, az teljesen rendben van! Az tekilopás jelenlegi hatékonyságával az a bajom, hogy úgy számol vele a rendszer, mint a pénzzel például, pedig a felhalmozásának tempója kb a katonákéval egyenlő, a fontossága is nagyjából ugyanaz. Nem tudom, mi lenne, ha a tűzgolyó is 4%-ot irtana! Az összehasonlítás, bár erőltetett, valóban létezik! A tekik fontossága a katonák fontosságának a fele...
Na én meg a foglalkoztatottság csökkentés miatti épület elhagyást felejtettem ki.
A gnóm és az óriás specvarit azért írtam, mert (többek közt) amiatt van olyan sok gnóm meg óriás hadis. Én is gnómmal vagyok(és voltam óriás is), pedig szeretnék kipróbálni mást is, de a tekilopás aránytalanul hatékony, és nehéz anyagilag bírni a folyamatos pótlását. Végülis ez önmagában nem gond, mert ha csökkenne a tekilopás hatékonysága, akkor több ork, törpe, ember és elf hadist lehetne látni, ami változatossabbá tenné a játékot.