Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 20:30
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Smile

Quote:
Originally Posted by Kari
Zoli!
Azt hiszem, hogy neked ez a játék nagyon fontos. Nagyon sokat tettél érte, hogy felkerült a top-ba. Ez így van rendjén.
Tételezzük fel, hogy jön pár /pl tíz/ srác, akiknek szintén nagyon fontos ez a játék. Rászánják azt az időt, energiát, éjjeleket, nappalokat, hónapokat, éveket, mindent ami csak kell.
Vajon terem-e nekik babér ? Teremhet-e?
Nem tudom a választ.
- - -
Nekem nem ennyire fontos a Hód. Én is rászántam pár órát, de messze nem annyit, amennyit te.
Attól tartok, hogy amíg nektek fontos ez a játék és odafigyeltek rá, addig a feltörekvőknek minden igyekezetük hiábavaló. Nem lesz esélyük.
Ezt nem tartom bajnak, vagy rossz dolognak, ezért nem hibáztatok senkit, a játékot sem tartom rossznak. Ez van.
Amint nem lesz fontos nektek, akkor jön majd el az ideje a feltörekvőknek. Sokan várják már ezt a pillanatot!
Ezzel a véleménnyel úgy tűnik nem vagyok egyedül. Szerited rosszul látom a dolgokat?

Kari, teljesen jól látod a dolgokat. Mivle a mi klánunk az ami tényleg rengeteget aktív, ez mellett mondhatom, hogy elég jó játékosokból áll és mostanra már tényleg minden gazdasági rész adott. Szval akik felfelé jönnek azoknak legalább ennyit kell játszaniuk és legalább ennyit letenni az asztalra
Reply With Quote