05-18-2007, 06:56
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
ŐŐŐ ezzel nem értek egyet, nem az a célja ennek hogy a játékosokat ki legyenek rekesztve, hanem hogy azokat az embereket szürjék ki akik nem éppen a pozitiv fejlesztő hozzászólással támogatták a topicot és ezzel láncreakcióként többé kevésbbé off topicot kreálnak. Én úgy gondolom hogyha korlátozva is lenne a megbeszélések topic akkor sem 10ember vehetne részt benne hanem a fórumozok nagytöbbsége, csak lehetőség szerint mégis szürve (mint az elfes témában a korlázotás elött legalább 20-30 olyan hozzászolót aki nem olvasot vissza és 40.szer is elmondta azt ami már mindenki számára lerágott csont volt, vagy csak 0hszal a fórumon szavazott...)
a szavazatokat én anno összeszámoltam,és sok olyan ori szavazott akinek 0 vagy 1hsz-e volt.
az elismertséghez kötést azért nem tartom jónak, mert könnyü zöldeket szerezni vicc és hasonló topicban, viszont sokkal könnyebb pirosat szedni, akár egy félreértéssel is... én még mindig azt tartanám jónak ha a témák nyitását Ati engedélyéhez kötnénk a megbeszélésekbe. úgy gondolom tud elég objektíven hozzá állni a dolgokhoz,hogy minden vmit is érő téma bekerülhessen . Emellett sztem Atinak nem kénne ilyen lágyszivünek lennie az offollokkal szemben, mert ha több "pihenőt" osztana ki kevesebb lenne az offolo, persze mindig lenne 1-2kezdő, de még mindig csökkenne az offtopicoc száma
Goldy ötlete meg azért nem tetszik nekem, mert ha valaki hoz egy ötletet 5 hozzászolással nem tud igazán érvelni mellette az ellenzőkkel szemben, emellett a 2-3napos topic idő az meg méginkább nem tetszik, mert annyi idő alatt kevesebben veszik észre a topicot és adott esetben lehet a megfelelő ötlet nem jut el a topicba mert az ötlet gazda nem jut géphez ez alatt, és amire megszületne már lezárt topic...
|
Természetesen igaz,amit mondasz és így lenne helyes ... én is támogattam a korlátozást az arról szóló topicban,de Ati nem ilyesmiről beszélt,hanem néhány emberes zárt csoportról... lehet én értetem félre valamit,de ez nálam 10 -nél is kevesebb hozzászólót jelent 
|