View Single Post
Old 05-17-2007, 16:14
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Lehet, hogy elsőre durvának tűnik, de a nemrégen bekövetkezettek miatt sztem nem annyira az:
A tesztben ugyi a "Súgó"-ból lennének a kérdések. Na de a játékban érvénényes és használt dolgok lennének a "helyes válaszok" vagy a leírtak? Mert ha évekig ment úgy a játék, hogy az elf értékei nem feleltek meg a valóságnak, akkor mik jöhetnek még elő? (off: én spec nem szoktam számolgatni, megfelelő túlerő úgyis bevisz mindent. On)
Különben pedig a tesztet csak egy okból tartanám jónak (mellé a kitöltési idő feltüntetésével is!), hogy meg lehetne nézni, ki mennyire ismeri a Súgót. Ami viszont sztem nem feltétlen jelenti azt, hogy a játékot is.
Ha külön lenne egy teszt, amit megszabott időn belül helyesen kitöltve lehetne valami plusszt (mondjuk plussz elismertséget) szerezni, az egy dolog és szerintem nem rossz. De hogy ha valaki nem irmeri betüről-betüre a Súgót akkor ezért el legyen zárva hááát...
Különben meg ha mindig ugyanaz a kérdéssor lenne, akkor az aztán az első napok után nem jelentene semmit. Egy ember kitölti és elküldi az "ikszeléseket" minden ismerősének onantól meg akár csukott szemmel végigpöttyögi valaki. Vagyis random, többszáz kérdéses teszt kellene csak azért, hogy vlamennyire is érjen valamit.

De mindegy, majd Attis úgyis hoz a döntőst, mi hogy legyen.
Reply With Quote