View Single Post
Old 05-15-2007, 23:19
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

"Épp ezért a készültségromlással nem értek egyet, az igy is pont jól be van löve, ha én messziröl több körös távolságból ártozok a biztos védelem mögül(ez is egy vicc, ha én több körröl még tudok ártózni, akkor mégis milyen lehet a védelmem?)"

(nem idézlek teljeset mert hosszú...)

őőő gondolkodj el ezen, ahol problémás volt a dolog az magas hekin méghozzá A-ban... ott nem tudsz fenttartani minden varit, sőt a legtöbb ori még a védelmet is csak akkor teszi fel amikor támadják (persze 24órás távol mellett). hogy egy Elfet beüssön egy ork kb 10%-al több barakk kell neki. így bőven jut az elfnek helye kocsma és templom többletre az orkal szemben (most itt nem a halálba élezett tf-ekről van szó, hanem az átlagról) így könnyedén eltudja rá lőni a készülijét unalmában... anélkül hogy az ork beférne hozzá...

emellett a rúna költség nem jelent sokat, mert ahol elkezdenek hatékonyságot nyeri az ártok, ott már azért olcsobb a rúna... a készültség csökkenés igenis jár nekik.

"összegezve: a varis maluszok jó részének visszavonása tök jó, de mivel már a bevezetésük sem volt indokolt, hát ez valoszinüleg a jelentös többség szerint is a minimum."
hát per pillanat nekem nem úgy tünik hogy a jelentős többség a varis maluszok visszavonásáért küzdene, csak azért hogy a tk nyitás, és a felfedés kerüljön ki a szankcionáltak közül...

a tolis dologra mint látod Ati hajtahatatlan, úgyhogy azért küzdünk most hogy a minimum értéket lejjebb alkudjuk 40%-ra...

ez most Atinak: az egységesités jegyében: a 40 pont fele a 80annak így sztem szimpatikusabb és egységesebb ha a minimum malusznak töbszöröse a maximum malusz, jelen javaslattal 2x-ese...

Last edited by Kutyuleee; 05-15-2007 at 23:24..