View Single Post
Old 05-15-2007, 16:20
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

az én javaslatom szerintem elfogadható Atinak is, hisz benne lehet könnyedén tartani a megszbott határokban, és nem is elkeserítően magas málusszal jár(ez csak kiegészíti és összefogja a mások által is támogatható sémát)
én azt javaslom h legyenek a maluszok 40% és 80%között torony függvényében
ha ez így Atinak is elfogadható akkor a tornyok alapján úgy kéne számolni h (barakkok%+1,5*torony%)/100 v pontosabb értékhez (barakkok száma+1,5*tornyok száma)/összterület(ez kutyalee ötlete alapján)
ezt kiegészitjük azzal amit asszem a 10. pontban láttunk, tk nyitás nem ártó, felfedésről lekerül a +3, emberlopás haszonszerző

ezeket számoltam
nem átüthetetlen elh tolira/varira: 10%t+10%b->25% de a minimum 40% ezért ennyi máluszt kapnak
továbbra sem átüthetetlne elf: 15%t+15%b->37,5%málusz de a minimum 40% ezért ennyi máluszt kapnak
nehezen átüthető jól védet elf: 20%t+20%b->50%málusz
beton elf: 30%t+30%b->75%málusz
nagyon beton elf: 35%t+35%b->87,5% de a max 80%málusz
hadis elf: 10%t+40%b->55%málusz, ez pedig elfogadható a hadisoknak is
az ideális elf védelem pedig 16%nál volna, amit pedig még át lehetne ütni(annak aki át akarja), de nem növeli a 40% máluszt

szerintem ez volna az ideális, mindeki részére, nem tudom h ti hogy látjátok ezt, csak összefoglaltam mert azért csak becsúszott még egy két off az uccsó előtti oldalra is

a játékot meg nem bonyolítaná, hisz eddig is ha be akartál ütni egy elfet, akkor éplista kellett hozzá, és ez nem változik
a máluszból pedig nem lehet következtetni a betonozottság mértékéből, mert nem tudod milyen egységei vannak

Last edited by -Ede-; 05-15-2007 at 16:24..