Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Nincs több türelmem... Odaállok MELLÉJÜK, elmodnom a véleményem olyan javaslatokról (AMIK MÁSTÓL SZÁRMAZNAK NEM TŐLEM), amik nem voltak szimpatikusak. Erre mindegyik nekemesik, hgoy én milyen hülye barom állat vagyok.
Ennyi nekem elég is volt az elfekből. Meg az orkokból is. Lehúzom az országaimat a vécén, nem gond, több időm lesz a többi országomra.
Attól tartok, hogy itt félreértésekbe estünk egymással, hiszen pont az elfeket akarom védeni, de már nem is érdekel, hogy félreértés-e vagy sem.
Szépen megy a zéró vagy törlés/új ori új faj.
Majd leszek óriás hadis, meg félelf tolvaj.
És akkor nem lesz gond, hogy az ork lovassággal lepattanok az elfről.
Meg az se, ha agyongyengítik az elfeket.
Innentől kezdve nem érdekel egyik faj sem, és egyik faj képviselői sem.
És ezzel be is van fejezve.
szerk1: Lik-Lak üzenete aközben jött, miközben gépeltem. Lik-Lak szálj le rólam.
szerk2: nem vagyok sértődött, csak úgy érzem ok nélkül lettem lehurrogva, és ezt utálom.
|
Pax: semmi bajom veled, de van még vagy 3 elfes topic ezen kívül, kérlek menj át oda megsértődni, ne offoljuk ezt is szét.
Ha meg az elfes témában akarsz vitatkozni, akkor maradj itt, de ne sértődj meg, ha valaki ellent mond.
Mindenkinek: bocs az offért (egy ideig próbáltam nem reagálni az utóbbi 1-2 oldalra, de ha így megy tovább, ez a topic is szétesik )