View Single Post
Old 05-14-2007, 21:01
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by BuMi View Post
Nézhetjük ez bármilyen oldalról...Az Elf így nagyon megjárta...
Mitagadás, haszontalannak érzem magam a szöviben... Felméréseken kívül sokra nem mennek velem...Igaz visznek védelemnek íjat támadáshoz egy pár katonát,de ennyi...
Lopni??? Miremegyek azzal a pár tekivel ,anyaggal...Ha frankón csinálod kipiacozod a cuccost,és nem kerülsz senkinek a látókörébe pár teki és pár kő,fa stb.miatt...
Ahol én ott vagyok a magányos Elfen kívül nincs talán olyan ori kihez ne lehetne beütni,egy jól összerakott szövinek... Márpedig ha jól gondolom ez a játék szól arról is hogy ki hogyan van összerakva,egyéniben és szöviben egyaránt...
Szóval kár hogy ezt lett az Elfel!!!(( Topog a topp 10 körül,haladni csak a hadisok álltal tud haladni,(persze a támadásokban csak gyenge sereget tud adni)Fokozatosan lemarad a szövitől....
Szóval én nem bánnám ezeket a változásokat.ha magányos az Elf,de szövibenlévőre maradjanak a régi felállások...
Megnézem, 2200 gnóm íjászból 3 halt meg egy toli támadásra. De csak azért mert hadüzenettel mentem.