View Single Post
Old 05-14-2007, 15:22
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
...A felfedés inkább védekezésre szolgál...
a felfedes nem a vedekezsre szolgal a leggyakrabban, hanem arra, hogy a szovi tolisa kenyelmesen lophassa le az aldozatot. ez az esetek 95%-a. a maradek 5%-ban az ellenfele tolisanak idoleges benitasa. ez a valosag.

Quote:
...Az, hogy megütöttem egy hullát, és most SOS embert kell lopnom pár körig, az inkább létfenntartó akció, mint ártás. Nem azért viszem a hullától az embert, hogy neki ne legyen. Hanem mert 'beledöglök' ha nem teszem meg.
(Főleg, hogy a hullák 30-40% foglalkoztatottsággal tengetik rothadó életüket.. Az az 500 emberke fel sem tűnik neki igazán...)
a hullak ellen valo emberlopi meg nem annyira banto dolog? jatsszal hullaval, hogy fox neki orulni, amikor nem muxik 1 csomo epuleted, vagy ha az elezett oridnal az mar barakk, es emiatt elmegy 1 halom sereg. igenis artalmas. nemcsak a hullanak, hanem minden fajnak.

es ha mar vki embert lop, akkor mindezt miert muszaj hullatol tenni? vagy vezessuk be a szabalyt, hogy mindenkitol arto akcio ha embert lop a kulonbozo fajoktol, KIVEVE HA HULLATOL LOPJA? szepen ertsd meg, hogy az emberlopi mindenki ellen arto akcio es kesz.

meg nezzuk mar meg kozelebbrol ezt a 30-40% fogival rendelkezo hullat. ha mar a 30-at is leirtad, akkor szamoljunk azzal. vegyunk peldanak mondjuk 600 hekit. ha a fogi 30%-os, akkor a hullanak a 600 epuletebeol 300-nak kene haznak lennie! a hulla amugyis gyenge hadis, hat meg igy. ehh, legyszives jatssz 1 ilyen orival...

mielott vki azt mondana, hogy ez nem igy van, 1 kis gyors szamolas:
600 - 300 = 300
300 epulet mukodesehez kell 15 lakos. 300 * 15 = 4500
300 * 50 = 15000
4500 / 15000 = 0,3 tehat 30%.

a maradek 300 epuletet meg ossza vki szet, barakk, bank, torony es esetleges mi1mas kozott. koszike.

Quote:
...Szerintem egyik sem ártó akció.
Az, hogy elenyésző mennyiség arra használja, attól még nem válik azzá...
elenyeszo mennyiseg? de ha barki arra HASZNALHATJA, akkor az artozas, nem?

ugyan ne viccelj mar. ennyi badarsagot mar reg olvastam.

Last edited by Smooth Scroller; 05-14-2007 at 15:25..