Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
...A felfedés inkább védekezésre szolgál...
|
a felfedes nem a vedekezsre szolgal a leggyakrabban, hanem arra, hogy a szovi tolisa kenyelmesen lophassa le az aldozatot. ez az esetek 95%-a. a maradek 5%-ban az ellenfele tolisanak idoleges benitasa. ez a valosag.
Quote:
...Az, hogy megütöttem egy hullát, és most SOS embert kell lopnom pár körig, az inkább létfenntartó akció, mint ártás. Nem azért viszem a hullától az embert, hogy neki ne legyen. Hanem mert 'beledöglök' ha nem teszem meg.
(Főleg, hogy a hullák 30-40% foglalkoztatottsággal tengetik rothadó életüket.. Az az 500 emberke fel sem tűnik neki igazán...)
|
a hullak ellen valo emberlopi meg nem annyira banto dolog? jatsszal hullaval, hogy fox neki orulni, amikor nem muxik 1 csomo epuleted, vagy ha az elezett oridnal az mar barakk, es emiatt elmegy 1 halom sereg. igenis artalmas. nemcsak a hullanak, hanem minden fajnak.
es ha mar vki embert lop, akkor mindezt miert muszaj hullatol tenni? vagy vezessuk be a szabalyt, hogy mindenkitol arto akcio ha embert lop a kulonbozo fajoktol, KIVEVE HA HULLATOL LOPJA? szepen ertsd meg, hogy az emberlopi mindenki ellen arto akcio es kesz.
meg nezzuk mar meg kozelebbrol ezt a 30-40% fogival rendelkezo hullat. ha mar a 30-at is leirtad, akkor szamoljunk azzal. vegyunk peldanak mondjuk 600 hekit. ha a fogi 30%-os, akkor a hullanak a 600 epuletebeol 300-nak kene haznak lennie! a hulla amugyis gyenge hadis, hat meg igy. ehh, legyszives jatssz 1 ilyen orival...
mielott vki azt mondana, hogy ez nem igy van, 1 kis gyors szamolas:
600 - 300 = 300
300 epulet mukodesehez kell 15 lakos. 300 * 15 = 4500
300 * 50 = 15000
4500 / 15000 = 0,3 tehat 30%.
a maradek 300 epuletet meg ossza vki szet, barakk, bank, torony es esetleges mi1mas kozott. koszike.
Quote:
...Szerintem egyik sem ártó akció.
Az, hogy elenyésző mennyiség arra használja, attól még nem válik azzá...
|
elenyeszo mennyiseg? de ha barki arra HASZNALHATJA, akkor az artozas, nem?
ugyan ne viccelj mar. ennyi badarsagot mar reg olvastam.