View Single Post
Old 05-14-2007, 09:46
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
meghogy a felfedes nem artozas. hat akkor mi? kedvesseg? csupa joindulat? ugyanis csak 2fele dologra lehet jo:
1. a tolis lopni fog a felfedes utan, tehat tamadni fog.
2. megakadalyozza hogy az ellenfel tolisa lophasson, azaz a tolis le van benitva 1 ideig.
ebbol melyik az amelyik nem artozas?

a masik meg a terkapu.
aki nem akar artozni a tolikkal, az minek nyit kaput? lehet, hogy csak infoszerzo akcio jon ezutan, de mar nyitva a lehetoseg barmilyen tamado jellegu tolizasra is. szoktak is azt a trukkot hasznalni, hogy az utolso korben az ucso 1 perc alatt lopnak. igy jo ahogy most van, a terkapu nyitasa szinten artasnak szamit es ezutan 10 oraig nem lehet szabizni.
A felfedés inkább védekezésre szolgál, amit Te a 2. pontban leírtál. Bár Te ott is támadó(?) akciónak tituláltad...
Boccs, hogy valaki megvédi magát az őt érő lopásokkal szemben...

Továbbá az, hogy a felfedés megelőzhet tolvajakciót... Arra az a válaszom, hogy más fajoknál is megelőzheti...

A másik meg a térkapu.
Igen, nem csak ártózásra lehet használni. Szerintem egy szövetségfelmérés nem egy hatalmas ártózás. Az, hogy megütöttem egy hullát, és most SOS embert kell lopnom pár körig, az inkább létfenntartó akció, mint ártás. Nem azért viszem a hullától az embert, hogy neki ne legyen. Hanem mert 'beledöglök' ha nem teszem meg.
(Főleg, hogy a hullák 30-40% foglalkoztatottsággal tengetik rothadó életüket.. Az az 500 emberke fel sem tűnik neki igazán...)

Szerintem egyik sem ártó akció.
Az, hogy elenyésző mennyiség arra használja, attól még nem válik azzá.
Én is tudok tolis orkot csinálni... Csak nem sok értelme van. De attól a lényeg megmarad: ork tolvaj. És ha esetleg kitekizek egy orkot orkkal, akkor mi van?
Jönnek a sírók, hogy "Gyengítsük az ork tolvajakcióit mégjobban! Bánt! Fáj! Júj!"...

Na nagyjából ennyi.