Quote:
Originally Posted by nyolcvan
akkor majd összeállítom
az íjászos védelemre azért gondoltam, mert Smooth Scroller is úgy állította össze, és egész jónak tűnik. (Igaz, ő 200 hektárra írta, és ha sikerül valahogy 200 hektár alá kerülni, akkor télleg már nem is kellene védelem)
a morálra azért kérdeztem, mert a katonai morál a varázslatokat is befolyásolja (gnómnál könyvtárkulcs, óriásnál szieszta). Nyilván tekiíró gnómnál kell kocsma, mert így katonai morál magas lesz nála, és úgy könyeben felteszi a könyvtárkulcsot.
Óriásnál azért nem tudtam eldönteni, mert ha mondjuk kocsma nélkül beáll 75%-ra a katona morál, de a varázslói meg 10%al erősebbek, akkor még mindig nehezebben teszi fel a sziesztát (több körre), mintha 99-100% körül lenne a katonai morálja. Viszont ha ahelyett a kevés kocsma helyett templom lenne, akkor lehet hogy (több varázslóval, alacsonyabb morállal) ugyani eséllyel teszii fel a sziesztát.
|
ehh, nem kell ennyire belemenni a részletekbe
600 gnóm vari 95-ös morállal 190 hekin 21 körre 90%-os eséllyel teszi föl a kulcsot
alacsony hekin annyira nem oszt, nem szoroz mennyi varid van, hogy ihaj
8 templommal, 75-ös morállal és 0 tekivel is fölteszed a sziesztát jónéhány körre - de ha vipes vagy, elég 6 körökre tenni, és máris mind1 mennyi varid van
de ha nagyon szeretnél, akkor tarts kb 4 kocsmát, annak fedeznie kell a katonk számát, ugyanis fölösleges világverő hadsereget tartani
ha egy kezdőt elég sokáig cukkolsz, szerintem simán bever földre
én kemény 300 elitet tartok védelem gyanánt, és senki sem támad