View Single Post
Old 05-12-2007, 13:54
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
egy tekiírónak nem kell semmiféle védelem - épp ezért se kocsma, se morál nem kell
hogy ha 200 hektár alatt vagy, az többet ér mint tornyos íjászok ezrei
tehát jó 110-120 könyvtárat simán ki tudsz izzadni, szerintem próbáld meg Te megcsinálni az éplistát, nem olyan nagy művészet az
csak tekercset sose tarts bent lakin és mezőgazdin kívül, és amit írtál, azt is pakold ki naponta
akkor majd összeállítom

az íjászos védelemre azért gondoltam, mert Smooth Scroller is úgy állította össze, és egész jónak tűnik. (Igaz, ő 200 hektárra írta, és ha sikerül valahogy 200 hektár alá kerülni, akkor télleg már nem is kellene védelem)

a morálra azért kérdeztem, mert a katonai morál a varázslatokat is befolyásolja (gnómnál könyvtárkulcs, óriásnál szieszta). Nyilván tekiíró gnómnál kell kocsma, mert így katonai morál magas lesz nála, és úgy könyeben felteszi a könyvtárkulcsot.
Óriásnál azért nem tudtam eldönteni, mert ha mondjuk kocsma nélkül beáll 75%-ra a katona morál, de a varázslói meg 10%al erősebbek, akkor még mindig nehezebben teszi fel a sziesztát (több körre), mintha 99-100% körül lenne a katonai morálja. Viszont ha ahelyett a kevés kocsma helyett templom lenne, akkor lehet hogy (több varázslóval, alacsonyabb morállal) ugyani eséllyel teszii fel a sziesztát.

Last edited by nyolcvan; 05-12-2007 at 13:57..