View Single Post
Old 05-12-2007, 11:54
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
elnézést, de ha gnóm faji sajátossága a könyvtárkulcs, akkor ahhoz csak a fantomsereget lehet hasonlitani.

Ha már párhuzamot akarunk vonni, akkor legfeljebb a gnóm 3*-os toronyszázalék bónuszát lehet felhozni és annak párjaként azt, ha az elfnek nincs tornya, akkor nem jár neki a plusz 2 -es védelem, de semmikép sem az extra maluszt.

ezzel az erövel kijelenthetnénk, ha a gnóm 10% torony melett kihasználja a 30%-t, akkor az ö tolijai is kapjanak maluszt az ártókra
Pontosan, ha védelmi bónuszokról beszélünk, akkor a gnóm toronybónusza az ideális párhuzam. Azt pedig ha nem használja ki a gnóm, igenis előnyt kap, több kocsmát tud építeni, kockáztatva azt hogy beütik.

Az elf ugyanilyen lehetne. Ha aktív játékot szeretne játszani, és beáldozza a bunkervédelmet, akkor miért ne lehetne hatékonyabb a tolvajlásban, hisz ha pofátlan úgyis megtorolják!

Tudom, tudom nem erre lett a faj kitalálva. De pl. nekem az elf nem a brutál védelme, hanem a fantomsereg miatt tetszik, hogy emiatt az egyik stratégiailag legjobban kihasználható faj, és képes több poszton is megállni a helyét!

http://stevzland.myminicity.com/ind
Sponsored Links