View Single Post
Old 05-12-2007, 01:07
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
A tizes változat+egy ehhez HASONLÓ képlet szerintem is megfelelö volna, de mindenképp kell hozzá valami változtatás, mert jelenleg egy alacsony védelmü elf jelentös maluszt kap. Most nem tudok összehozni egy megfelelö képletet, de vedd azt, hogy akár 200 hekin, akár ötezren egy elf 15% barakkal és 10% toronnyal, már 45% maluszt kap, márpedig az ártóakciók gyengitése a jelentös védelemmel lett indokolva. Ahhoz hogy ezzel a képlettel az elf a régi 20%-os maluszát élvezhesse 6,5%-6-5% körüli barakkot és tornyot tarthatna.

Mondjuk nekem ezzel a képlettel a saját orimra (9%torony+18%barakk) jött ki
40,7% malusz, de úgy gondolom nem feltétlenül célunk most hogy olyan feltételt teremtsünk, amivel a régi maluszt el lehet érni életképes oriban, hisz ahol ez kijönne (lenti csopik) ott igenis igaz az, hogy az elfek ellen többnyire vakon ment a támadás, tehát a plusz 10% védelem erősítésnek tudható be. Jártam már úgy, hogy megkaptam az értesítést sikertelen gömbkisérletről, majd ugyanaz az ori bebukott tolival, és mikor távolt néztem, a kísérletező ori tartott felém fullsereggel. Az más kérdés hogy pattant, és még szembe is mentem vele , de ez a topic nem erről szól.

http://stevzland.myminicity.com/ind

Last edited by Stev; 05-12-2007 at 01:08.. Reason: pár betű kimaradt :)