View Single Post
Old 05-11-2007, 23:46
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Én az 1. pontot támogatom. Az indoklásom rendkívül egyszerü, tapasztalataim szerint ha egy elf tolis varis beállítottságu, akkor egyeáltalán nem nevezhető bunkernek és egy jól felépitett hadi áttudja ütni. Ha ez emlitett elf bunker, akkor nem igazán lesz abban a helyzetben hogy nagyon gyujtogasson vagy rengessen. Nekem még nem sikerült oylan elfet felépitenem ami, mind hadilag, mind tolvaj és mágia képességekben full erős legyen.
A jelenlegi maluszok miatt, elgondolásom szerint az elfet inkább lehet prédának nevezni mint békésfajnak. Békés országot lehet épiteni, egy gnómbol vagy egy óriásbol is, sőtt ha nagyon ilyet akarnaék én inkább az óriást játszanám.

Más megközelitésböl, ha már minden áron kell a malusz én inkább a haszonszerző akciókra tenném, teki, pénz és raktár lopás, hiszen aki békésen akar játszani ne lopkodjon, ne ártózzon.
A gyujtogatás a varázslók, katonék meggyilkolása, talán mág a rengetés és a golyó is stratégiailag fontos lehet egy csatában. Egy infószerző elf kiváló háttér támogatója lehet a hadis szövetségeseinek vagy a klánjának.

Gyulaword (#79796)