View Single Post
Old 05-11-2007, 23:13
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

sztem is átláthatatlan 9-es, viszont belegondolva a sima toronybónuszhoz kötött malusz tényleg gyenge, mert könnyen kijátszható hisz beáldoz vmit és épit tornyokat és az elkészülés elötti körben lebont, nincs malusz, viszont 1kör múlva meg újra van védelme. a 9-es pont 2.verziója amit mondtam, ennek a hatását is csökkentené, mert hiába bont tornyot, fele annyit csökken csak a malusz mint az eredetiben. Artúr 20%-ra és az 1,2-re reagálva 66,6% torony+barakknál érné csak el a maxot ami már tanyafree Elf, és az már más miatt képtelen ártozni... A 20/20%os torony/barakkos elfet, már marhanehéz beütni lentebbi szinteken (mf vs mf).úgyhogy megérdemli a maluszt... az 1,2-nél pedig az 1,5-ös szorzóval a malusz az ártokra már olyan 13-14%-tól kezdődne, így nem lenne az hogy malusz nélkül tud ártozni viszonylag védetten, mert lentebb a 20%torony az már keménynek számit...
a 80%-os maximumot pedig 53%os össz aránynál érné el, ami olyan 26-26%-ot eredményez, ami már elég kemény. így tul.képpen nem lenne malusz nélküli elf, de lenne jó tolis elf, és lenne az ártozni képtelen betonelf, aki ha akar ártozni akkor sokat kell feláldoznia a védelméből (így pariban lenne az orkkal, egy ork feláldozza a toli-vari védelmét, ha betonelfet üt, így pedig egy elf, feláldozza a kativédelmét egy időre hogy orkot tolizhasson)

a képlettel mondom nagyon egyszerü számolni ebben (barakk+torony)*1,5/összterület ezt még egy 10éves is beletudja irni a számológépbe

a 8-as pontal annyi a gondom, hogy sztem értelmetlen, nagyon nagyon megvalósitani, mondhatni lehetetlen, mert árto akciót nem fog inditani a maluszok miatt, ha meg a haszonszerző is kezdeményezésnek számit, akkor az esetek nagy többségében nem változik semmi a mostani állapotokhoz képest, mert haszonra mindenkinek szüksége van, ráadásul átláthatatlan hogy most kikre nincs malusza.

Last edited by Kutyuleee; 05-11-2007 at 23:56..