View Single Post
Old 05-11-2007, 11:18
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

"Sajnos az tény, hogy volt olyan, aki bunkerből ártánykodott. De ez erős általánosítás és én sem szeretem (Pláne, hogy sose játszottam bebunkerezve.).
Ezzel a módosítással valóigaz, hogy ez meg lett akadályozva, viszont sok visszavágási lehetőségétől is megfosztották a normálisan JÁTSZÓ elfet.

Olvas légyszives vissza, mert nekem végig a hozzászólásaidból az jött le, hogy fogalmad sincs, hogy az elmúlt napokban, hetekben mi miért történt.

Voltak felvetések, szerintem inkább azzal foglalkozz/foglalkozzunk, mint felesleges személyeskedéssel és anyázással."

Ha az alsó 2 bekezdést nekem szántad:

-- nem anyáztam senkit. Nem én személyeskedtem. Nem olvasok vissza, mert végigolvastam már sokszor, nem ma léptem be a topicba...

-- én is épp azért küzdök, hogy az elf malusok gyengüljenek. Viszont igenis, maradjon annyi malus, hogy a bunkerből kiártózgatástól menyjen el a kedvük azoknak, akik ezt csinálják.

-- az "erős általánosítást" nem én kezdtem, sőt, nem is folytattam. Csupán megemlítettem, hogy olt olyan hozzászólás, ami pont egy olyan véleményt foglalt magában, mitha egy "bunkerből ártózgató" elf szájából származna...

-- ha az alsó 2 bekezdés nem nekem jött, akkor a mostaniakat tekitnsd tárgytalannak.

OFF:
Nem buzdítok senkit JKSZ-re. Azért is mondtam, hogy ANARCH-ban próbáltam ki, saját magamon. (Meg pár napja máson is... ) Egyébként nem hiszem, hogy ki tudod saját magadon próbálni ott, ahol vagy. Tekintettel, hogy 1 országod van... Mármint ott...
ON:

Konklúzió: Az elfnek kell a malus, csak kevesebb. Kitartok emellett. :P
Reply With Quote