Nem akartam reagálni a hozzászólaásaidra, de most nem tudom kihagyni, bocsi mindenkitől, remélem több ilyet ebben a topikban nem kell leírnom.
Quote:
Originally Posted by jura
Azt írod: 2. Nemtudom milyen képességeknek vagy birtokában,
Nos semmi extra, de mások, akik ügyesebbek az átlagnál, azok csak had érvényesüljenek.
OFF Shumacher, aki sajnos túl nagy arc, mégis csak nagy driver !
Akármilyen szabályokkal is próbálták gyengíteni, minden változtatás ellenére bajnok tudott maradni. END OFF
|
Nemértelek. Idejössz, anyázol egy kört, mondassz valamit, elvárnád, hogy az úgy is legyen (Mert nekem nagyon ez jött le.) és akkor még te háborodsz fel, ha helyretesznek!?
Quote:
Nem is értem miért kell ehhez fórumot csinálni, ahol 10-15 ember egymást kiabálja le. Ati bizonyára tudna hozni egyedül is egy jó kompromisszumos megoldást, bár meglepő, hogy ezt mondom: de ez lesz a jó megoldás, higyjétek el !!! Komolyan mondtam, nem gúnyból! Tényleg !
|
Ati hozott egy döntést és bevezette, most ennek az enyhítéséért kűzdünk, de ezt tudnád, ha visszaolvastál volna.
Atinak a jelenlegi állapot jelentette a kompromisszumot.
Ez a fórom nem arról szólna, hogy 10-15ember kölcsönösen kiabálja le egymást ezt nagyon rosszul látod, hanem arról, hogy észérvekkel alátámasztva javaslatokat tárgyaljunk ki az eseleges enyhítésekre.
Quote:
NEM 'szórakoznának' nagyon az elfek az unalomból való ártózgatással...
már megint ez a konklúzió az Elfről ?
Aki ilyet tesz elfként, az orkként vagy más szerepében sem lesz korrekt
Az unalomból játszó orik ellen nem lehet fajkorrekcióval segíteni, de nem is ez volt most az igazi ok - remélem...
|
Sajnos az tény, hogy volt olyan, aki bunkerből ártánykodott. De ez erős általánosítás és én sem szeretem (Pláne, hogy sose játszottam bebunkerezve.).
Ezzel a módosítással valóigaz, hogy ez meg lett akadályozva, viszont sok visszavágási lehetőségétől is megfosztották a normálisan JÁTSZÓ elfet.
Olvas légyszives vissza, mert nekem végig a hozzászólásaidból az jött le, hogy fogalmad sincs, hogy az elmúlt napokban, hetekben mi miért történt.
Voltak felvetések, szerintem inkább azzal foglalkozz/foglalkozzunk, mint felesleges személyeskedéssel és anyázással.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|