View Single Post
Old 05-11-2007, 11:06
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nem akartam reagálni a hozzászólaásaidra, de most nem tudom kihagyni, bocsi mindenkitől, remélem több ilyet ebben a topikban nem kell leírnom.
Quote:
Originally Posted by jura View Post
Azt írod: 2. Nemtudom milyen képességeknek vagy birtokában,

Nos semmi extra, de mások, akik ügyesebbek az átlagnál, azok csak had érvényesüljenek.

OFF Shumacher, aki sajnos túl nagy arc, mégis csak nagy driver !
Akármilyen szabályokkal is próbálták gyengíteni, minden változtatás ellenére bajnok tudott maradni.
END OFF
Nemértelek. Idejössz, anyázol egy kört, mondassz valamit, elvárnád, hogy az úgy is legyen (Mert nekem nagyon ez jött le.) és akkor még te háborodsz fel, ha helyretesznek!?
Quote:
Nem is értem miért kell ehhez fórumot csinálni, ahol 10-15 ember egymást kiabálja le. Ati bizonyára tudna hozni egyedül is egy jó kompromisszumos megoldást, bár meglepő, hogy ezt mondom: de ez lesz a jó megoldás, higyjétek el !!! Komolyan mondtam, nem gúnyból! Tényleg !
Ati hozott egy döntést és bevezette, most ennek az enyhítéséért kűzdünk, de ezt tudnád, ha visszaolvastál volna.
Atinak a jelenlegi állapot jelentette a kompromisszumot.

Ez a fórom nem arról szólna, hogy 10-15ember kölcsönösen kiabálja le egymást ezt nagyon rosszul látod, hanem arról, hogy észérvekkel alátámasztva javaslatokat tárgyaljunk ki az eseleges enyhítésekre.
Quote:
NEM 'szórakoznának' nagyon az elfek az unalomból való ártózgatással...

már megint ez a konklúzió az Elfről ?

Aki ilyet tesz elfként, az orkként vagy más szerepében sem lesz korrekt
Az unalomból játszó orik ellen nem lehet fajkorrekcióval segíteni, de nem is ez volt most az igazi ok - remélem...
Sajnos az tény, hogy volt olyan, aki bunkerből ártánykodott. De ez erős általánosítás és én sem szeretem (Pláne, hogy sose játszottam bebunkerezve.).
Ezzel a módosítással valóigaz, hogy ez meg lett akadályozva, viszont sok visszavágási lehetőségétől is megfosztották a normálisan JÁTSZÓ elfet.

Olvas légyszives vissza, mert nekem végig a hozzászólásaidból az jött le, hogy fogalmad sincs, hogy az elmúlt napokban, hetekben mi miért történt.

Voltak felvetések, szerintem inkább azzal foglalkozz/foglalkozzunk, mint felesleges személyeskedéssel és anyázással.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links