Én az egészben még midnig azt sajnálom, hogy van egy érzésem, hogy 10-20 ember véleménye miatt százak/ezrek fognak rossz érzéssel játszani.
Az elfgyengítést támogatom továbbra is. A mértékével továbbra sem értek egyet.
De ez a kérdés már lezajlott. Most már nincsenek érvek. Csak egymás fikázása. Az elfesek sírnak. Az orkok vérszemet kaptak, és fröcsögve gyűlölködnek meg kioktatnak mindenkit, hogy mindenki más egy kezdő láma, ők meg felsőbbrendűek.
Innentől kezdve nem érdekel a kérdés.
Tárgyalásról szó sincs.
Amikor az elfek mellé álltam, akkor midnen ork leanyázott.
Amikor az orkok mellé, akkor minden elf.
Amikor MINDKÉT FÉL RÉSZÉRE ELFOGADHATÓ(!) JAVASLATTAL ÉLTEM, akkor MINDKÉT TÁBOR nekem esett.
Tudjátok mit?
Oldjátok meg. Döntse el az a 10-20 ember, hogy nekik mi a jó. Mi meg, akik lefordultunk, az istenek közül, vagy épp új országot indítottunk, úgy érezzük, ki vagyunk rekesztve.
Matador azt állítja: "Megtárgyaljuk..."... Pár sorral feljebb leírtam a "Megtárgyalás" módját. Mindenkinek kuss, és pofa be.
Ha a szíved után mész, bunkó vagy.
Az észérveidet meg lefikázzák.
No comment gyerekek.
Csináljatok amit akartok.
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Utoljára mondom el a véleményem:
A 30% védőerőt megkapta a valóságban is, nem csak elméletben.
Ez korrekt dolog, támogattam. Ennek következtében tény, hogy tényleg nagyon erős lett a védelme most már gyakorlatban is.
Egy védekező faj ne tudjon más országokat agyonütni röhögve a nehezen üthető védelem mögül.
Az ártó tevékenység gyengítésével egyet értek. De ez így (saját magánvéleményem szerint) durva lehúzás volt.
A malusok gyengítés és/vagy átalakítása mellett szeretnék kiállni. Szerintem durva, hogy pár TK kinyitásával használhatatlanná válnak a varázslók.
A rúnaigény emelése kismértékű. 8x - 10x rúnaigényt javaslok ártó tevékenységre.
Ártó varázslatoknál maradjon +3% készültségcsökkentés. KIVÉTEL: TK nyitása.
Ártó tolvajakcióknál a +2% készültségcsökkentést javaslok.
A 80%-os hatásfokcsökkentést a fentiek mellett 60%-ra levinni.
Ezzel a változtatással védekezni/visszavágni azért mégiscsak tudna az elf ország, viszton ilyen maluszok mellett NEM 'szórakoznának' nagyon az elfek az unalomból való ártózgatással...
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Úgy vélem, hogy ez MINDKÉT FÉL(!) részére elfogadható lenne.
Innentől kezdve nem érdekel ha le vagyok anyázva.
Ennyi.
|