majdnem OFF, de ide tartozik
Még untatnálak benneteket 1 kicsit.
röviden:
1/A ban ember voltam először
egy szövitársam tévedésből olyanra támadt, akivel szóbeli béke volt (130 heki)
az ellenség kárpótlást kért (ez már eleve szabálytalan, de mi lovagias orik lévén nem mentünk panaszkodni az óvóbácsihoz)
aztán egy nap a legyengült készültségemet elcsípték, még lejjebb vitték és egy fél-elf elf páros felgyújtotta a házaim FELÉT !!!!
amit én csak néztem , reménykedtem, hoyg hátha már elégnek tartják már a büntit, de folytatták volna az idők végezetéig
én is találhattam volna közülük olyat, akit én gyújtok szét még a legyengült orimmal is, de nem tettem, mert nem vagyok aljas.
Inkább újraindultam elfként, hogy máskor kivédjem az ilyen barmokat
szóval minden ország annyira erős, amennyire erősködnek vele
minden faj vihet végbe valakivel szemben aránytalanul aljas és kegyetlen cselekedeteket, ez sem faj függő, hanem a játékos jellemétől függő paraméter, amin nem lehet szabályokkal operálni
természetesen nem vettük fel velük a kesztyűt, mert ilyenekkel nem érdemes, nem beszélve arról, hogy annyira kevés esély van támadni az 1/A-ban , hogy ha kimész harcolni az igaz ügyed érdekében, akkor meg egyből betámadnak a hiénák...ez van, mert nincs egyéb mozgástér (sok ori horgonyoz évek óta az 1/A-ban)
és tudjátok mi lett a probléma megoldása?
vagy 20-30 országnyi ellenséget szereztek, azzal, hogy gátlástalanul kegyetlenek voltak, és nehéz ám 3 szövetség támadásaival szembenézni olyanoknak, akik addig másokon élvezkedtek
tehát végül az ilyen alattomos, kegyetlen, aljas orikat is eléri a vég