View Single Post
Old 05-10-2007, 19:48
jura jura is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Default megkövetés

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Példának okáért a fehéren kiemelt részek ..egyébként az egész másból sem áll,csak felelősségrevonásból ... ez az ,amin lépjünk túl és moderáljuk magunkat !
Talán igazad van, dícsérnem kellett volna nem kritizálni.
Részemről már túl is léptem, de eddig sem volt szándékos felelősségrevonás, hanem inkább kritika, és nevezzük építő jellegűnek !

elnézést kérek !!!
, ha valakit mégis megsértettem

bebizonyosodotott, hogy ama híres szólás igaz, miszerint:

HA HALLGATTAM VOLNA, BÖLCS MARADTAM VOLNA

így már csak bután, sután, elbizonytalanodva annyi még itt a tisztem, hogy bocsánatért esedezzem a bölcsek kövét birtokló olvasóktól, és főképp Atiéktól, hogy írásomért nehogymá' amputálják a fejem , egyben megköszönöm azon olvasók válaszait, akik próbáltak üzenetem tartalmán is elmélkedni (nem volt épp tolongás)

azoknak, akik nem szeretnének 1 napig visszaolvasni, tömören itt közlök egy kivonatot:

Lényegében annyit javasoltam, hogy nem feltétlenül a fajokban kell keresni a hibát, ha a játék olykor nehéz sokaknak.
Az 1/A topban eltöltött idő legyen maximalizálva (és fordulni legyen kötelező egy idő után), mert az oda bebetonozott és hülyére gazdagodott országok akadályozzák a játék pörgését, ezáltal az egész rendszerben fékező anomáliák keletkeznek és havonta különböző fajokat kell gyengíteni, akik mégis képesek voltak okosan kihasználni az előnyeiket, ezáltal sikeresen tudták országukat sikerre vinni.

és hogy ez a mostani hozzászólásom nehogy OFF legyen, nehogy ezért újabb Dá-Dá-t kapjak, nos a témához is hozzászólok még konkrétabban, :

Szóval :

az a véleményem az ELF maluszairól hozott szabálymódosításról, hogy a változtatás problémája már nem érdekel !

Nem fogok itt könyörögni sem a fajváltás miatt, sem a malus enyhítéséért.

...majd alkalmazkodom az új módihoz (lévén most éppen elf vagyok)
nem fogok itt görcsölni és kitalálni valamit ahelyett, ami meg volt hírdetve a játékszabályzatában az elfről.

Minden ország annyit ér, amire a gazdája használja (használni képes) előnyeivel/hátrányaival egyetemben !
(és ez lehet, hogy játékosonként nagyobb differencia, mint amiről itt a vita szól)

üdv:

jura
Reply With Quote