05-10-2007, 18:24
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Survivor
Rendben, de azt vedd figyelembe, hogy amíg a többi fajnak ha szabadságon van nem változik semmit az élete, magyarul az ork úgysem kajál, az embert úgysem ártózzák az óriást, törpét úgysem lopják, addig az Elf elveszíti az egyetlen dolgot, amit a spec varázslata ad, azt, hogy láthatóvá válik, mije van. Ez nagyon nagy büntetés a számára, ugyanis eddig azért láttál kevés szabadságos elfet, mert ettől féltek. Most pedig kaptak valóban 10% bónuszt, amivel eddig is számoltak, akik progival mentek ellenük, de cserébe meglehetősen megkurtították a lehetőségeiket. Gondold majd el a szitut, hogy egy mf elfet egy szövi végig szivat a csoportjában, mert esetleg eddig az elf szivatta őket, de legalább az elf védve volt. Most a szivatás miatt az elf már kénytelen lesz szabizni, amikor az összes gyengeségére fény derülhet. Szerintem ez a változtatás segítene az elf fajban bízni egy kicsit jobban.
|
Ez egyrészt némi találékonysággal megoldható (nekem legalábbis van egy ötletem, hogyan, de ez nem tartozik ide), másrészt a szabadságon levő elf tényleg más kérdés.
Én nem sokat érek a szabadság alatt fennmaradó varázslattal, ha ilyen maluszaim vannak játék közben.
|