View Single Post
Old 05-10-2007, 13:15
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Eddig tíz javaslat van,csak hogy ne felejtsük el :

1.álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2.álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3.álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4.jó ahogy most van
5.csökkentsük a maluszokat
6.legyen ahogy most van, de adjunk időt
7.legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8.legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9.a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
10.az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.

Szerintem 1-től 5-ig a javallatokban nem lenne egyetértés,tehát hiába vetnénk fel bármelyiket ezek közül...a másik fél nagyon tiltakozna,felhozná 1/A t,meg hogy ők mennyi ilyen-olyan elffel találkoztak ... Jó. Hagyjuk.
Igazából Atinak eredetileg is a hatost kellett volna alkalmaznia,hogy három napja csak bejelenti,és akik elfek,azok ízlés szerint fel tudtak volna készülni a változtatásokra...Nem ez lett,szerintem nem is lesz ...hisz ez és következő javaslat (7.) csak a probléma kikerülése,nem megoldása. ..
A 8-as felvetés szerintem jó lenne,hisz mindkét félnek kielégítené az igényeit...az elfeknek védekezésre adna lehetőséget,a többiek pedig nem mondhatnák,hogy bunkerból,csupán saját perverziónkra gyújtunk,gyilkolunk,rengetünk,stb...
A 9-est nem támogatom az elmondottak miatt többekközt,tehát hogy ezzel kiszámítható lenne az érintett elf védelmének erőssége...
A 10-est sem tartom jónak ...ha már a varis dolgokat piszkáljuk,akkor egyáltalán ne legyen a 3% készülicsökkenés ...

Tehát,mint gondolom kiderült én a 8-ast támogatom ...szerintem ez mindkét félnek megfelelne ...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote