View Single Post
Old 05-10-2007, 12:15
lacqa lacqa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Artúr View Post
Egy normál csopis elf toli legalább 20% kocsmával játszik. Ebből aki kicsit is ért a játékhoz tudhatja, hogy nem lehet betonelf. Saccra azt mondanám nincs több a torony és a barakk együtt 45% nál. Tehát sereggel, ha nem is könnyen de üthető. Nem lennének ellehetetlenítve az elf tolik.

A betonelfek problémája pedig nem normál csopis problma hanem 1/A-s.
1/A ban pedig ahol kell az erős katonai védelem, meg az élezés, simán vannak 30-30%-os vagy 35-35%-os elfek. Náluk a malusz nagyobb lenne. Így (korábbi javaslatom szerint) az ártózástól parázó hadisok is védettebbek lennének.

Szerintem ez a javaslat az egyensúly megteremtését szolálja.
ártózás nem csak az A-ban van ha a B-ben G-ben is, és ott ezek szerint simán menne. márpedig akkor nem ér semmit az egész.

néztem a számaidat, és ott szinte semmi hatása nem lenne egy átlagos elfre. tehát átgondolva: ezekkel a százalékokkal egyáltalán nem támogatom. pont a békés felfedezők szívnak vele, ők továbbra is védetlenek egy brutál hadissal szemben, akik meg ok nélkül szivathatták a hadisokat, azok meg ezt továbbra is megtehetik, viszont könnyebben ráfáznak (akár fel se tegyék a faji varázslatukat...). szóval ebben a formában én úgy látom, hogy ez a senkinek nem jó kategória, viszont jól elbonyolítjuk vele a játékot...
Reply With Quote