Quote:
Originally Posted by Stev
Mielőtt hozzászólnék az ötletekhez:
Nem értem miért sír mindenki, hogy mennyire szét lesz verve az elf, meg védtelen minden téren. NEM A TOLI ÉS VARIERŐ LETT LEVÉVE, CSAK A HATÉKONYSÁG! Van elfem, szöviben tolis -igaz csak 4/L top 15%ában- de még nem tekizett ki félelf -> bebukik a 3-4. akciónál, ártót elvétve kapok csak párat, és nem gyújtok, gyilkolni is max egyet szoktam, csakhogy a seregmegoszlás meglegyen ha nincs gömb. Szóval mitől lettem én most hirtelen beüthető, ha a védőértékeim nem változtak???Ja, és simán 2-3 körre tolizok, 4re is csak nagyon ritkán
|
Hát én a helyedben, kicsapnám azt az elfet...
Majd amikor nem csak tolizgatni kellene, hanem valamit tenni is a szövi érdekében, na akkor lesz majd vicces.

Sikerült 0 házat felgyűjtani!

Quote:
Originally Posted by Stev
Sikerült! Átrágtam magam majd 1200 hsz-en, amiből 1000 csak ... siránkozás volt
|
Én megértem, hogy mindenki siránkozik. elkezdesz egy szintet, egy fajjal, majd bekerülsz egy háborúba, és kiveszik alólad a fegyvered. Mintha az orkod 20% támadóbónuszt kapna úgy a szint közepétől... Vagy elvennék a sziesztát. Na az is szép lenne!
Esetleg a könyvtárkulcs csak 40%-ot fogna?
És mind emellett, Ati rendszeresen mondta, hogy fajgyengítés nem lesz. És hogy eddig elvolt ezzel a hibával is az elf, nem kell elkapkodni a hibajavítását.. Erre bedobott egy totális máluszt az elfekre.
5x-ben letekizték megint a törpe szövim. Az félelfnek van 2500varija, nekem 7000. Toliból ugyananyink van. Tehetetlen vagyok.