Sikerült! Átrágtam magam majd 1200 hsz-en, amiből 1000 csak ... siránkozás volt, ahelyett, hogy az ötletekkel foglalkoznánk.
Mielőtt hozzászólnék az ötletekhez:
Nem értem miért sír mindenki, hogy mennyire szét lesz verve az elf, meg védtelen minden téren. NEM A TOLI ÉS VARIERŐ LETT LEVÉVE, CSAK A HATÉKONYSÁG! Van elfem, szöviben tolis -igaz csak 4/L top 15%ában- de még nem tekizett ki félelf -> bebukik a 3-4. akciónál, ártót elvétve kapok csak párat, és nem gyújtok, gyilkolni is max egyet szoktam, csakhogy a seregmegoszlás meglegyen ha nincs gömb. Szóval mitől lettem én most hirtelen beüthető, ha a védőértékeim nem változtak???Ja, és simán 2-3 körre tolizok, 4re is csak nagyon ritkán
Quote:
1. álljunk vissza a 20%-ra maluszok nélkül
2. álljunk át 25%-ra maluszok nélkül
3. álljunk vissza a 30%-ra maluszok nélkül
4. jó ahogy most van
5. csökkentsük a maluszokat
6. legyen ahogy most van, de adjunk időt
7. legyen ahogy most van, de lehessen fajt váltani
8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
9. a maluszok mértéke függjön a bebetonozottság mértékétől
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.
|
1-4 kár is beszélni róla
5. talán jó megoldás lenne ha sikerül megtalálni az arany középutat
6. nem megoldás, csak halasztás
7. nem kivitelezhető
8. ez az egyik legjobb szerintem, de csak ha bármelyik szövimet támadják, és az ellen bármelyik szövijét támadhassam vagyis szövi vs szövi (Synkel felvetésére szerintem megoldható lenne hogy 1/Aban egyéni ütésnél csak 1 vs 1 legyen), mondjuk utolsó akciótól számított 12 órára, és talán lehetne hogy már akkor ne legyen malusz ha még csak látom hogy jön a sereg.
9. nekem személy szerint valami ilyesmi tetszik a legjobban, aki elég merész hogy ne bunkerből játsszon mert ráér, viszont szereti az elfet, annak hadd legyen lehetősége mást is játszani vele.
10. lényegében a 8. egy része, ha védekezni akarok nincs malusz, ha meg mondjuk csak le kéne lopni, 1 tk +3%ért még mindig nem gáz, nem kell mindjárt 5öt nyitni!