View Single Post
Old 05-09-2007, 22:59
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
2 dolog, igazad van sok dologban, annyit módositanék hogy indiai jelkép, és ha jól tudom a békének az egyik szimbolúma ott (ez utobbira lehet rosszul emléxem). sztem ha nem is a rendörök vinnének be, de a legtöbb tudatlan ember csúnyán nézne rád... az hogy a fejekben kéne rendetrakni hát egyfelöl jogos, de másfelöl, szörnyüségeket mindig csatoljuk vmihez. és lehet hogyha másnéven hivod senkinek se fog eszébe jutni... nem hiszem hogy sok embernek jut eszébe a zsidóság ha annyit mondok hogy égőáldozat... viszont ha másszóval mondom: hogy holokauszt egyből mindenki arra gondol, pedig egy jóval régebbi kifejezés az is...
sorry a jelképp eredetében nem voltam teljesen biztos igy elnézést a tévedésért...

Viszont sztem a holocaust egy a sok rossz dolog közül és ha állandoan csak ezt az egy valamit sulykolják az emberekbe hogy ez mien rossz volt akkor elsikkadnak az olyan dolgok mint pl Trianon vagy a Don kanyar mohácsi vész..1945 - 1989 közötti " dicsö " idöszak...
De még ide sorolhatnám az Iszlám szent háborut is..az ömgyilkos merénylökkel..Ez mind mind szörnyü és nem normális dolog sztem..
Reply With Quote