View Single Post
Old 05-09-2007, 15:00
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Nem tudom ki milyen játékot játszik, nem is érdekel. 4 orim van, mind vippes. ebböl az A-s orim volt elf, és valószinüleg még marad is, de csak azért, mert egyelöre olyan körülöttem a pontlista, hogy nem jelent gondot a negativ gyengités.
Ugyanakkor már most elmondható tapasztalat sajnos, hogy lejjebb lévö elf klántársamat, naponta 2*3 ártózza valaki passzióból minden cél nélkül a változtatás óta. (lejjebb még vannak varira gyurt óriások)
Hirnév alapján kiderithetnénk ki az, de mi a fenének, hisz a társam amugyis csak nézheti, hogy hogyan szivatják az oriját.

A 2-es számu orimat 1 héttel a módisitásások elött vittem a b szintre, és mivel a szövi érdekei azt kivánták fajt váltottam és elf lettem, de elötte hosszas töprengés elözte meg, melyik tolis fajt is válasszuk.
2k kört kéne ott eltöltenem, az ujrázásig még minimum 250 kör. de ha ujrázok, akkor azóta elért 150 hekis lemaradást behozni, hogy utolérjem a társakat elég sok lovéba lenne, a másik meg, ök 500 körrel elöbb végeznének, és én mi a fenét kezdhetnék ott 500 körig egyedül egy emberrel, vagy félelffel. Ja persze lehetek sok tolis hadignóm is, igen.
A változtatás nekünk, eddig CSAK ennyit jelent.
Meg annyit, ha bbelefutunk egy másik szövibe, akkor még ha nyerünk is, az olyan gyözelem lesz, ami felér egy vereséggel
Sponsored Links