View Single Post
Old 05-08-2007, 22:43
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Szvsz ez nem járható út... előtte körülnéznénk, milyen országok vannak mellettünk , aztán úgy alakulnánk, hogy kinyírhassuk a környéket? (nyilván védelem is kellene a fajváltás mellé, hogy át tudjunk építkezni).

Az, hogy a csoport közepén, vagy a top közelében fajt válthassunk, irtó nagy előny lenne a többi országgal szemben, akiknek az egyetlen vétkük hogy nem elffel indultak.
Nemhiszem,hogy aki fajt vált,az azért tenné,hogy kinyírhassa a környéket..ahogy találóan fogalmaztál...szerintem nem lenne butaság úgy csinálni,mint a névváltoztatásnál...x vip kör és mehet,ha jelzed előtte a supportnak .. igazából nem tudom pontosan hogyan zajlódott a névváltás..ezért bocsi ..

Jah a másik .. azt sem hiszem,hogy aki eddig elf volt,tolival,varival,melyek nyilván használhatatlanok immáron .. az most hirtelen váltana brutál hadira .. a fajváltóknak a sebezhetőségük mellé ez esetben kellene x kör/nap védelem az átépülésre ..

OFF : kicsit lassúcska voltam..bocska

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Last edited by Tsobi; 05-08-2007 at 22:44.. Reason: lekéstem ...
Reply With Quote