05-08-2007, 22:20
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 19%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Valaki nem leli élvezetét azoknak a kezdőknek a szivatásában, akik még azt se tudják, mire jó a védelem, vagy a mágikuspajzs.  És esetleg inkább segítene nekik ebben a játékban, eligazodni.
Na az én szövijeim ilyenek, egyenlőre. De már alakulnak. 
Már felment a védelem is 6körre.
De az vicc, hogy 3 varit ölök le egy gnómból.
És kért, hogy ártózzam le... Ítam, hogy eltojták a fajt, nem tudok mit tenni. 
DE így???!!!
Szeretnék most fajt váltani!
Kérlek Ati enged meg, hogy az elfek most kapjanak egy választó dobozt, hogy szeretnél-e az új változások ismeretében fajt váltani. Ha nem-re megy, akkor nem vált fajt, ha az igenre, akkor átválthat egy másik fajra.
Ez mindenképpen így lenne tisztességes!
|
Ezt én is mindenképpen támogatom .. bár most,így kicsit lenyugodva a történtek után,mikor meggyőztem magam dolgokról .. talán normálisabban lehet velem is társalogni ... Ha van a fenti javaslatra kereslet,akkor Ati,téged kérdezlek többekközt ... van rá esély,hogy megkapják az elfek a lehetőséget a fajváltásra ? Bár egy kicsit,és egyre jobban bennem van a 'csakazértiself' érzés .. mégis tényleg tisztességesebb lenne,ha válaszolnál .. akkor úgy igyekszünk mi is koptatni a szánkat ..
|