View Single Post
Old 05-08-2007, 22:17
Everlasting Everlasting is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

[quote=Synkel;94597]
Quote:
Originally Posted by Everlasting View Post

Lyra vakon jött, Kisbérnek engem felmért a klánja. Lyra ráadásul pattant volna így is ha alábontunk.

HA fel is mért a klánja, nekem az jött le a leírásodból, hogy nem fért volna be,ha nem 20 hanem 30% védőd van, de lehet rosszul értem.

egyébként a mai napot kb azzal töltöttem, hogy átolvastam az elffel kapcsoltos változás előzményeit és az új hozzászólásokat.
De sehol valódi érv nincsen rá, hogy amikor korrigálásra kerül egy elírás, az miért jár szankcióval, miért kellett változtatni az elfet.
(független attól, hogy a súgó az elírás vagy program hiba volt, 5 perces igazítás kellett volna bármely irányba és egy bocsánatkérés hogy eddig nem lett észrevéve)

Én csak egy dolgot tudok elképzelni ami miatt változtatni kell: Ati pl tökéletesen tisztában volt a 20%-os bonusszal és túl nagy erősítésnek érezte a növkedést. Sajnos sokan nem tudjuk minek mennyi a valódi értéke a játékban, mi jobb nincs a súgóból indulunk ki erre épülnek a tapasztalataink.

felhívnám mindenki figyelmét Ati és Goldíy érvelgetésére az Ati által nyitott melyik fajt utáljuk legjobban témában. Ati akkor még az óriást tartotta túl erősnek,goldynak meg eleve tamagocsinak gondolta az elfet. Ehhez képest a támadási lehetősége lett csökkentve a fajnak... pedig ha eddig is tamagocsi volt és nem is a legerősebb minek kellett piszkálni????

Last edited by Everlasting; 05-08-2007 at 22:42..