View Single Post
Old 05-08-2007, 22:10
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Az első döntés sürgős volt, a hibát, ha már kiderült valamilyen irányba korrigálni kellett. Ennélfogva a második is sürgős volt. Lásd be, hogy igazságtalan, hogy lehet építeni "beverhetetlen" orit, amiből nyugisan pusztíthatsz másokat, mert nem tudnak ellened semmit tenni.

Az elf 30% védelménél folytatott vitában mindenki azzal jött, hogy ő békésen akar játszani, neki kell a védelem, és amúgy se szok gyújtani, meg ölni. Nyilván akik engem meg a többi hadit gyújtották feleslegesen hetekig olykor, nem vettek részt a vitában, mint ahogy feltételezem azok sem, akikre Goldy haragszik Most meg hirtelen ki van herélve az elf mert nem tud gyújtani...
Miért lett hirtelen sürgős, ha előtte ki tudja mennyi ideig hibásan működött?

És én igenis békésen játszom az elfemmel, nem ártok senkinek, de jó volt tudnom, hogy ha baj van, elég keményen oda tudok sózni a támadónak. Ja, és engem sem bántott soha elf, ok nélkül. Kérlek ne kezdd te is ezt a paranoid szöveget arról, hogy a Hódító összes gonosza elfként kínozta a nemesen ártatlan hadisokat, mert ez nem így van. Aki megteszi, az ezután megteszi más fajjal és másképp, aki rosszindulatú, az mindig megtalálja az utat, hogy másoknak ártson.
Reply With Quote