View Single Post
Old 05-08-2007, 21:45
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Most már akkor offoljuk szét ezt a topicot:

éppen ez az érdekes számomra, hogy olyan témákban, amelyekről hónapok óta megy a vita, még sehol nem látni a döntést. Az elf meg pillanatok alatt meg lett bombázva (akárhogy is nézzük), előzetes megbeszélés nélkül.

És igen, ha utólag választhatnék, hogy 20% védelem legyen ezek nélkül a maluszok nélkül, vagy 30% védelem a maluszokkal, akkor az előbbit választanám. De mivel a védelmet érintő vitánál nem volt szó a maluszokról, nem láthattam előre, hogy mi következik...

Azért ez így nem teljesen igaz. Mármint az előzetes megbeszélés teljes hiánya.
Feleleveníteném: Lac000 indított egy topicot mert be volt sértődve amiért minden logika ellenére beverték az elfjüket. Erről ment a vita egy darabig, aztán páran lekezdtük jelezni, hogy találkoztunk mi is érdekes anomáliákkal az elffel kapcsolatban. Újabb napok múlva Ati jelentette, hogy nála a hiba, és megbeszélték, mi legyen. Abban nem vettem részt, de a magam részéről majdhogynem támogatom ezt a végeredményt.

És végül emlékeztetnék mindenkit: Nem olyan rettentő régen a dizájnváltáskor ugyanez ment. Százszámra fenyegetőztek, hogy törlik az összes orijukat, mert ezzel a szarral ők nem játszanak tovább. Többeket megjegyeztem, azok közül senki nem törölt. Nem kell csodálkozni rajta, ha többekből előjön a cinizmus ilyen helyzetben, én is elég izésen tekintek ezekre a hirtelen jött tökömbe vágom a kést hozzászólókra...
Reply With Quote