Quote:
Originally Posted by Hege
De miért 20%-ot kértek vissza, mikor 30% volt??
Nem értem ez miért erősítés. Ha a sugóban leírnak valamit, azt sztem a játékosok 99,9% elhiszi, tehát úgy is van és azzal számol. Ezekután ha mégis kibukik, hogy nem annyi, nah akkor éppen az ellnekezője, mert nyílvánoságra kerül, hogy csak 20%-a van. Egész egyszerűen abban a pillanatban gyengült az elf 10%-ot!!
|
Bevallom, nem olvastam végig a teljes siránkozást, ez a hsz viszont megtetszett.
Anno jött a klántársamnak Lyra. Számoltunk, nem kell bontani, simán védi. Bement, vitte zsákjában a földet. Egész éjjel számoltunk, suppra jelentettük, nem történt semmi.
2 hónappal később engem támadott Kisbér. Számoltunk, ha alábontok, simán védem. Elfnél nem probléma egy fullos orknak alábontani. 1300 tanyát leszedtem, és szerencsére építésbe is tettem rögtön, merthogy Kisbér is befért, így legalább kevesebbet vitt.
Lyra és Kisbér egy klánban voltak. Nálunk megindult az összeesküvés-elmélet gyártás, meg hasonlók.
Most kiderült, nem volt összeesküvés. Jöttek vakon, mint az állat, és rosszul számoltunk. Most nem férne be egyik se, ha azokat a csatákat újrajátszhatnánk. Ne mondja nekem senki, hogy az elf nem lett erősebb...