Quote:
Originally Posted by Daemon
Erre csak annyit, hogy próbáld meg Te végig csinálni, csak a negyedét az én 2 órás edzésemnek 
Bár szerintem a melegítésnek már nem érnél a végére... 
Ti egyes egyedül csak erőt tudtok felmutatni, én egy picivel többet 
Ja meg a sport még az egészségről is szól. A cuccolós gyúrosok 30-40 között vagy összezuhannak ronccsá, vagy megáll a szívük. Én évek óta még csak meg sem fázom.
Na, de részemről tényleg ennyi.
Uff!
|
Előre is elnézést kérek a hangnemért, de:
Te normális vagy amikor ezeket a bolondságokat irod??? Én nem cuccolok!!! Már 2 napja hangoztatom, hogy NEM MINDEN TESTÉPITŐ CUCCOZIK!!! Másrészt Honnan a fenéből veszed, hogy hogy a testépités nem egészséges??? Nem egy 50-60 éves testépitőről tudok aki világ életében tisztán edzett, és nincs összezuhanva ronccsá... Én azt gondolom, te sem tudsz semmivel többet felmutatni mint én... A testépitők teljesen tisztában vannak azzal, hogy mi kell a szervezetüknek, tudják mikor kell és mit fogyasztani, lehet hogy nem tudnak úgy sprintelni mint egy sellő, de NEM IS ANNAK KÉSZÜLNEK!!! Én is mondhatnám, hogy nem ér semmit ez az idióta futkározósdi, de nem teszem. Miért tenném??? Tudod az az undoritó, hogy van pofátok lealázni minket, mert ,,cuccozunk,,. Semmit nem tudsz rólunk, nem mondhatsz véleményt. Ezért nem mondtam semmit arról amit te csinálsz.
Kettőnk közt ez a fő különbség... Csak birálni tudtok semmi mást. Na ez fáj a legjobban. Én nem akarlak meggyőzni sem téged sem mást, mert nem érzem feladatomnak, de azt javaslom gondolkozzzzzzz.....