View Single Post
Old 05-08-2007, 10:47
nyolcvan nyolcvan is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Pffff... én még mindig nem tudom, miért veszed te erősítésnek a hibajavítást, és a választ sem találom.
erre a választ télleg leírta már egy csomószor, nem kell feleslegesen beírni ugyanazokat

Ati: remélem attól még nyitott maradtál azok számára, akik ugyan nem tetszenek a maluszok; de nem olyanok mint akik itt személyeskednek meg rengeteget csak offolnak. Szerintem vannak még páran olyanok, akik ész érvekkel egyértelműen meggyőzhetők, mert végülis arra van a fórum

Csak 2 kérdésem lenne:
-Az elf miért lett legyengítve vari terén? A tolis részét értem, mert lehet hogy télleg voltak olyanok, akik bunkerból feleslegesen ártóztak, mert ha le is bukik, úgysem mennek neki, mert jó a védelme. De ez a varira nem teljesen igaz. Abból a szempontból az óriások is simán ártóznak varikkal feleslegesen, mert azt nem lehet egyből megmondani, hogy ki volt..
-Akik most szöviben elf-el a toli részét végezték, nem lett sokkal rosszabb a helyzetük? (Ha végiggondoljuk, az mf fedezgetősőknek télleg nem, mert azok továbbra is tudnak deffenzíven felfele haladni) Egy szöviben a tolvajnak szerintem nem csak az információszerzés a célja (igaz, Kutyuleee írt egy jó példát, hogy még így is elég, de a legtöbb szövi nem olyan..)

A varis részére télleg nem találtam meg a választ eddig a fórumban, ezért pls írd le arra a választ. És nemcsak én nem értek vele egyet, hanem más játékosok is, pedig nem is az elf mellett vannak. (még nem értek vele egyet, de ha van rá jó indok, akkor megértem)

Az ilyen személyeskedő emberektől most tekintsél el, én csak valami jó indokot kérek a kérdésekre, és akkor én is (és mint sok már értelmesen vitázó ember) meggyözhető vagyok
Reply With Quote