Quote:
Originally Posted by laci
Azért van különbség malusz és malusz között... A semmiből előbukkanó 80%-os bénítás és a 3%-kal megnövelt készültségcsökkenés azért elég erős.
Többen mondták, és én is megismétlem, hogy 20-30 % simán belefért volna, úgy az elfet utálók és az elffel játszók is nagyjából (nyilván nem mindenki) jól jártak volna, de ez így nagyon sok.
|
Drasztikusnak drasztikus volt nem mondom.. ebben igazad van..
Viszont nem lett ettől még játszhatatlan, mint ahogy mindenki sír rajta..
ha amúgy lehet 80-ról 20-30-ra csökkenteni, akkor szeretnék én is óriással gyújtogatni ennyi erővel

léccillécci
u.i.: meg én igazából azt nem értem, hogy amikor volt ez a móka a 20% vs 30% védelemnél.. akkor majdnem mindenki fel volt háborodva.. végülis azt kell mondjam, úgy-ahogy jogosan (ennek ellenére én mégis a 20% mellett álltam ki).. és akkor jöttek a hozzászólások, hogy nem allattomban gyújtogatnak.. nem ártózgatnak.. kell nekik a 30% védelem.. mert kell.. no mármost.. ha valaki nem ártózik és nem gyújtogat.. akkor azt most miért zavarja ez a módosítás? a játékában semmi nem változik továbbra sem..
Persze tudom, hogy vannak akik tolis elfek.. noh azoknak kicsit nehezebb lesz az életük.. hát itt az ideje, hogy bebizonyítsák, hogy így is megy nekik a játék.. ugyanez áll a varis elfekre is.. hadisnak pedig továbbra is kiváló
de igen, most akkor megkövezhet mindenki.. tudom, nem elffel játszok.. tudom nem értek az egészhez.. blabla..
amúgy engem főleg ez a 80oldalnyi tömény sipákolás idegesít az egészből..