View Single Post
Old 05-08-2007, 10:09
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tomas-bpm View Post
azért nem csak éplista készítésre volt jó az elf, ha 10 ezer pontnál közelebb voltunk, akkor mehetett tőlük a gyújtogatás, a hadiktól a mészár, a variktól a v+sz , és másnapra már földelhetett az egész klán az oriról...

Akkor már én is beleszólok.Eddig 1napig az mellett voltam,h télleg eléggé bnagyok a maluszok és így télleg gáz lett,de most itt már annyira bizonygatjátok,h szegény ef védtelen lett.A fenét!!!Olyan védelme van főleg A-ban,h 85%barakk kell orknak h átüsse,és akkor is az elf anynit csibál h beveszi s ereget és alábint ,te meg orkkal 5%ház mellett fokozzál katit figyel a bontásra,varit is fel kelelne rakni,ti meg elffel rakjátok a vihart(szárazat azért felesleges)gyilkoltok gyujtotok meg ami jol esik...nah hagyjuk már...
Lentebbi szinten én is voltam elffel 3szintet azzal végig cammogtam és sok rengés gyilok,gyujtás nem csináltam csak egyedül toli fedést h atörpikhez némelyikhez nyersiért beférjek....egydül azt sajnálom h az is nagyon drága lett de a többiért már nem kár....
Reply With Quote