View Single Post
Old 05-07-2007, 22:33
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Yberia View Post
Cassandra: azt azért Te is elismered, hogy egy elfet áltálában óriás árthat csak le (erős tolis elf esetében) aki ellen eddig sem a varigyilkolászás, gyújtogatás volt a megoldás.
Elismerem, hisz a játékban jelenleg az óriás az EGYETLEN varisnak használható faj, máképp nem is lehet.

Quote:
Originally Posted by Yberia View Post
Viszont az is tarthatalan hogy az elf bónuszait aki érti a fajt arra használja, hogy más amúgy jól felépített országokat tegyen tönkre. Én például végig 0 tanyás elf voltam és sokan vannak itt akik igazolhatják, hogy azt nehéz megfogni, leginkább nem is lehet. Ezért még mindig azt mondom, hogy vizsgáljuk meg ki mire használja az elfet, aki békés építgető 1-2 odacsapással, aki őt is támadja azt minek bántani, aki naponta akciózik (trükközik) az meg megkapja a büntetést %okban. Ez jól működhet egy szövire is, aki nem az egy szem elfjével végezteti a piszkos munkát innentől.

Spanyol
Már nem azért a kétfillérért, de... Innentől van mint fent írtam egy szem varis faj, az óriás. Nem nehéz megjósolni, hogy nemsokára mindenütt 3óriásból és egy félelfből álló szövik fognak szaladgálni, eddig az elf ártózott sunyin, bunkerből, most majd az óriás teszi ugyanezt csak kicsit másképp és nem lesz faj, ami egy oriáshoz "felérne", tulajdonképp ezzel az óriás lépett elő "kikezdheztetlen tamagocsivá". Most akkor kapjon ő is még maluszokat?

És ismétlem nem minden elf ártózgat hobbyból...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 05-07-2007 at 22:35..
Reply With Quote